Прочитај ми чланак

Уместо трговином људским органима Србија се мора бавити са ЛГТБ особама

0

Докле ће да тиха, учтива и већинска Србија трпи терор коју над њом спроводе организација које искоришчавају ЛГТБ особе да би Србе опоганиле, расрбиле и учиниле слепим за злочине које су учињене над српским народом?
Организатори „Параде поноса“тврде знајући да ће њихова саопштења изазвати оправдану буру у српској јавности: Очекујемо учешће 30 посланика Скупштине Србије.

Организациони одбор „Београд прајда“ потврдио је у четвртак да је све спремно за одржавање Прајд викенда и Параде поноса и да очекује да ускоро буде завршен дијалог са представницима државе задуженим за безбедност.

„Ми смо потпуно спремни и Прајд, што се нас тиче, може да почне сутра…Остаје да се доведе до краја дијалог са институцијама“, рекао је Горан Милетић и додао да су скоро сви гости потврдили учешће.

Милетић, који је члан Организационог одбора, најавио је да ускоро очекује састанке са представницима државе који су задужени за безбедност, министром унутрашњих послова Ивицом Дачићем и министром одбране Александром Вучићем.

Представници Организационог одбора рекли су на конференцији за новинаре да се очекује учешће око 30 посланика Скупштине Србије и да су ове године добили знатно већу подршку него прошле када је држава, како кажу, забранила одржавање Параде.

Бобан Стојановић из Организационог одбора је рекао је да је агресивна кампања против одржавања Параде спласла, али да се прича ипак захуктава како се ближи датум одржавања 6. октобар.

 

(Бета, србин.инфо)