Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА ПРВО ПОЈАЧАЊЕ: До јуче играо против Месија, сада стиже на Маракану

0

Црвена звезда је брзо завршила први потпис у летњем прелазном року. Оно о чему се спекулисало добило је потврду - Алехандро Галвес је нови штопер црвено-белих.

Шпанац завидног искуства у Ла Лиги договорио је већину услова са представницима црвено-белих и почетком наредне седмице очекује се његов долазак у Београд. Према појединим информацијама, доскорашњи члан Рајо Ваљекана би у понедељак требало да слети на аеродром „Никола Тесла“ у касним вечерњим сатима, а у уторак после обавезних лекарских прегледа да утаначи последње детаље пре потписа трогодишњег уговора, преноси mozzarsport.com.

Финансијски детаљи сарадње још нису познати, али оно што погодује Црвеној звезди јесте чињеница да је Алексу Галвесу по завршетку сезоне истекао уговор са Рајом, те долази као слободан играч. Осим плате добиће бонус за потпис, међутим, олакшавајућа околност по генералног директора Звездана Терзића и његове сараднике јесте да неће морати да плаћају обештећење Шпанцима.

Звезда у лику Алехадра Галвеса добија искусног штопера, способног да одговори и задацима на месту задњег везног, јер је ту позицију покривао током једногодишњег излета у Вердеру.

Примарна позиција му је, наравно, у срцу одбране, где би као некадашњи члан Виљареала, Спортинга из Хихона, Еибара и Рајо Ваљекана, требало да утиче на сигурност, пошто на стадиону „Рајко Митић“ нису баш задовољни како се показао зимски новајлија из БАТЕ Борисова, Немања Милуновић, а помиње се да би капитен Вујадин Савић, могао да се отисне у иностранство.

Овај ас је имао запажене роле у дресовима поменутих шпанских клубова када је водио борбе са Лионелом Месијем, нападачем Барселоне или Каримом Бенземом који брани боје Реал Мадрида.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!