Прочитај ми чланак

ШИПТАРИ ЖЕЛЕ ДА ОСНУЈУ СЛУЖБУ ПО УЗОРУ на МОСАД која ће да ликвидира Србе по свету

0

Бивши припадник ОВК Ридван Тахири предложио формирање специјалне обавештајне службе по узору на Мосад, која ће киднаповати и убијати Србе који су осумњичени за наводне ратне злочине на Косову и Метохији. Операције се не би ограничиле само на територију Космета, него и шире, укључујући ту и ужу Србију.

Такву праксу имамо у Изрелу, преноси Тахиријеве речи интернет портал gazetaexpress.

„За хапшење ратних злочинаца који су починили наводне злочине и наводни геноцид над албанцима на Космету треба формирати неколико оперативних група. Прва група би прикупљала податке о мети и реализовала операцију њеног праћења. Друга група би била намењена за елиминацију мете (ликвидација или отмица). Трећа група би преко дипломатских канала обезбедила пребацивање отетих у Приштину“- излаже своју идеју Тахири.

Према овом новинском издању, са овим предлогом су упознати сви релевантни косовски лидери.

⇒Можете нас пратити и на потпуно аутономној платформи Телеграм адреса > https://t.me/bograta

Ово помало ексцентрично лице је објавило и десетак фотографија са обуке која је извођена у иностранству. На њему је приметна и мајица маслинасте боје на којој пише „Israel Tactical Schooll, Counter Terror Academy“. Тахири је током свог боравка на обуци користио различите врсте ватреног оружја, а посебно снајперске пушке.

За сада није познато да ли је Ризван Тахири на ове тренинге ишао у својству званичног представника тзв. државе Косово, или у својој приватној режији.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!