Прочитај ми чланак

ПЕТИЦИЈА ЗА ЗАКОНСКО РЕГУЛИСАЊЕ НВО које се понашају као страни агенти

0

Покрет #Балтернатива покренуо је занимљиву интернет- петицију којом траже да НВО сектор буде правно регулисан како му најбоље доликује, а како то виде објаснили су у даљем тексту о разлозима за покретање исте.

На основу члана 56. Устава Републике Србије, доле потписани грађани, подносе и захтевају одговор на

П Е Т И Ц И Ј У

За доношење Закона о забрани рада невладиним организацијама које представљају ризик по националну безбедност Републике Србије и забрани политичког утицаја преко НВО које се понашају као страни агенти.

Објашњење захтева

Покрет Балтернатива покреће народну иницијативу која има за циљ да се забрани рад невладиним организацијама које представљају ризик по националну безбедност Републике Србије и забрани политички утицај преко НВО које се понашају као страни агенти. Са тим циљем, Балтернатива Вас позива на потписивање петиције како бисмо и пред надлежним органима покренули борбу против деловања невладиних организација које деценијама уназад раде против Срба и Србије, против уставног поретка и територијалне целовитости Србије, чиме свакако озбиљно поредставлјају ризик по националну безбедност Србије.

Други циљ ове борбе јесте забрана политичког утицаја преко НВО које се понашају као страни агенти, имајући у виду да изборни процеси у Србији више нису у власти грађана, те да се већ неколико деценија уназад воља страних фактора у изборним процесима реализује привидом који треба да грађанима Србије створи представу да њихова изборна воља мења политичке токове, а што је заправо неистина. Јер, управо деловањем невладиног сектора који се понаша као страна агентура – данас у Србији имамо читаву једну машинерију која циклично смењује власти у Србији у складу са вољом ван грађана Србије, а која воља штити сопствене интересе и константној у колизији са интересима грађана Србије, ослоњена на домаће политичке структуре које су се претвориле у несмењиви механизам који српски народ држи у талачком и робовском, а не у власничком и налогодавном положају, како то унутрашње законодавство предвиђа. 

С друге стране, као последица овога, данас смо сви сведоци тога да свака власт у Србији врши апсолутну контролу над свим средствима комуникације чиме је успостављен тоталитарни систем и пропаганда која заправо штити искључиво стране интересе. 

У оваквој атмосфери на делу је забрана слободе говора која делује само према народу, док је ова слобода потпуно неограничена само у погледу говора заштитника страних интереса из редова НВО. 

Под плаштом политичке елите, готово три деценије је невладином сектору дозвољено да се финансира из неограничених, неконтролисаних и нетранспарентних извора из иностранства, а да истовремено буде директно финансиран и из буџета Србије. У свом деловању, невладин сектор има апсолутну слободу да својим финансијерима из иностранства омогућава не само увид, већ и моћ одлучивања у сваком сегменту који заправо мора да представља искључиву државну власт. У овом растакању суштине и бића државе – свака од грана власти и сваки од атрибута државности данас је у директној зависности од лица и организација која на територији Србије имају статус невладиног чиниоца који носи са собом страни утицај.

Штета коју је НВО сектор нанео Србији до данас је немерљива и добрим делом ненадокнадива: почев од апстрактних захтева за независност Kосова, преко фингирања кривице Срба за злочине које никада нису починили, затим заташкавања злочина који су почињени над Србима, минимизирања (српских) жртава, подстрекавања оружаних сукоба, подстрекавања и финансирања медијских садржаја којима је народ застрашиван лажним наводима и усмераван да напушта своја огњишта или да улази у оружане сукобе на територији бивших република Југославије, преко штете коју у новије доба наносе учешћем у реформама које спроводи марионетска политичка елита која из једне у наредну реформу изазива фаталан одлив становништва, белу кугу, незапамћену стопу сиромаштва итд. 

Под плаштом уласка Србије у ЕУ, под оптужбом да су Срби народ неспособан да сам за себе привређује и опстаје, данас овде имамо дубоко инсталирану антисрпску тоталитарну политичку дивизију чију команду преко НВО сектора врше странци у име страних држава и корпорација, а које заправо имају за циљ да од Србије одузму власт над самом собом, те да српски народ сведу на робље глобалних властодржаца које над сопственом земљом нема никакве власти. 

Забранама и контролом над невладиним сектором сматрамо да смо направили први корак ка враћању суверенитета и власти српског народа над својом земљом, својим огњиштима и својим опстанком на њима. 

Од успеха и интересовања за ову електронску петицију зависе даљи кораци које Покрет Балтернатива намерава да предузме с циљем да вољу народа преточи у конкретан притисак на власт да заштити народ од фаталног деловања невладиног сектора у Србији.

ПОТПИШИТЕ ПЕТИЦИЈУ: 

Petition unterschreiben

Peticija za zakonsko regulisanje NVO koje se ponašaju kao strani agenti.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!