Прочитај ми чланак

ОПОЗИЦИЈА НАЈАВИЛА Велики протест 8. јуна као прослава шест месеци протеста

0

Двадесет и пета протестна шетња #1од5милиона одржава се у суботу 25. маја са почетком у 18 часова, а тема ове шетње јесте подсећање на све жртве режима за време трајања протеста.

Окупљеним грађанима на Теразијској чесми су се обратили глумац Бранислав Лечић, професор доктор Чедомир Чупић и доктор стоматологије Арис Мовсесијан. Грађани су кренули уобичајеном рутом од Теразијске чесме до РТС-а и завршити шетњу код зграде Председништва.

Ова протестна шетња, посвећена је свима онима који су били физички нападнути и малтретирани за време протеста од стране власи.

Слоган шетње јесте “Стоп крвавим кошуљама” и шеталицу ће носити све жртве система који не дозвољава било какву слободу мишљења или говора.

ЛЕЧИЋ НАЈАВИО

Шест месеци протеста „Један од пет милона“ обележиће се великим протестом 8. јуна у Београду, најављено је данас.

Глумац Бранислав Лечић казао је обраћајући се грађанима на 25. протесту „Један од пет милиона“, да ће тада и најавити нове потезе којима ће угрозити власт.

Он је додао и да ће се тада протести организовати у другим местима што ће представљати круну свега што је до сада рађено.

Двадесет и пети протест „Један од пет милиона“ почео је данас код Теразијске чесме у Београду, певањем српске химне Боже правде.

Грађани ће после тога кренути у протестну шетњу до РТС-а, а потом до зграде Председништва.

Тема протеста и шетње је подсећање на све жртве режима за време трајања протеста, саопштили су организатори.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!