Прочитај ми чланак

УБИЦА У БЕКСТВУ – ОПАСАН ЈЕ И НАОРУЖАН! Ако га приметите, зовите полицију!

0

За троструко убиство које се догодило јутрос у Новом Саду када су убијена три члана породице Пајић – Бранислав (57), његова супруга Нада (57) и ћерка Мирјана Јанковић (32), главни осумњичени је Горан Јанковић (36), Мирјанин супруг за којим се тренутно интензивно трага.

Горан је у бекству, наоружан и опасан. Ако га приметите, одмах позовите полицију!

Према првим информацијама, Горан је вулканизер из Ветерника и у последње време је у лошим односима са убијеном Мирјаном, због чега га је Мирјана пре само две недеље пријавила за насиље у породици. Горан је тада добио забрану приласка. Уз то, има и пријаву за илегално поседовање оружја.

Како сазнајемо, Мирјана и Горан су били неколико година у браку и два пута су се растајали јер је он био насилан према њој. Како причају комшије породице Пајић она се недавно вратила у породичну кућу својих родитеља где је јутрос и убијена.

Њих двоје имају двоје мале деце, и за сада је потпуно нејасно шта је са њима и где су деца била када се језив злочин одиграо.

– Они су били неко време у браку када су добили прво дете. Међутим убрзо су се растали због насиља и она се вратила код родитеља. Међутим, после неког времена су се помирили, добили друго дете… Сви смо мислили да ће овај пут све бити у реду, да су се смирили – прича комшиница породице Пајић.

Међутим, и након што су добили друго дете, поново су настали проблеми и Мирјана је Горана поново 10. маја пријавила за насиље у породици и вратила се код родитеља. Он је тада добио забрану приласка.

Како се Јанковић налази у бекству, полиција је на свим излазима из града и проверава сва возила.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!