Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Вучић није смео да дође у Чачак јер је политичка кукавица

0

Градска организација Двери у Чачку оценила је данас да председник Србије Александар Вучић „није смео“ да дође у тај град приликом посете Моравичком округу, „јер је политичка кукавица“.

Вучић је прошлог петка, у селу Паковраће код Чачка, присуствовао почетку изградње деонице аутопута Прељина-Пожега.

„Као позната политичка кукавица, иако је у више наврата јавно обећавао, Александар Вучић није смео да дође у Чачак и одржи свој митинг ‘Прошлост Србије’ у центру града, приликом посете Моравичком округу“, навеле су Двери у саопштењу.

Оцењује се да Српска напредна странка (СНС) за седам година власти у Чачку „није ништа добро урадила“.

„Вучић је с правом заобишао Чачак јер ту заиста нема шта да тражи после седам година власти СНС-а, за које време млади само напуштају Чачак, док нас воде људи са купљеним дипломама и кандидати за нове рације Управе криминалистичке полиције, попут оне у Пожеги“, стоји у саопштењу.

Двери су поново оптужиле актуелну градску власт у Чачку да је одговорна за „финансијско уништавање ФК Борац, загађење Мораве, нелегалну градњу, избацивање опозиционих одборника из скупштинских комисија“.

„Све што СНС ради у Чачку је противзаконито и криминално. Али, Александар Вучић је давно одустао од борбе против криминала и корупције, њега интересује једино ријалити шоу Задруга, путујући караван чија је станица у петак била у Паковраћу“, додаје се у саопштењу.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!