Прочитај ми чланак

УЗ СПЦ у ВЕЗИ КОСМЕТА -ко дирне границе Србије заслужује титулу највећег издајника

0

Ново удружење пензионера Србије подржало саопштење СПЦ у вези Космета.

Тим поводом Главни одбор  Ново удружење пензионера Србије издало саопштење за јавност којег преносимо у целости:

„Залагање СПЦ за очување КиМ је позив свим родољубима и патриотама да устану против било какве поделе КиМ и комадања Србије које се на томе не би зауставило, што је дуг садашњих генерација ка прецима, историји и будућим генерацијама.

Само неодговорна политика која не слуша народ, СПЦ и гази Устав и Р1244 не види да је став СПЦ недвосмислен и да изражава вољу огромне већине грађана.

Свако ко се дрзне да дирне у границе Србије и њен најсветији, најдуховнији и најбогатији део ризикује проклетство и титулу највећег издајице икада на овим просторима. Обећања дата било коме не могу бити изнад интереса народа и државе, нити се сме капитулирати пред терористима и свеколиким злочинцима који држе КиМ под привременом окупацијом и агресивно пљачкају косметска богатства.

За читав свет важе Р1244 и границе Србије које су признате у УН и нико нема мандат да под изговором „стања на терену и реалности“ то погази и учини било шта на поништењу тековина Балканских и оба светска рата. Излишно је правити мапе, разграничења и лажне компромисе који уводе Србију у даља разграничавања са другим националним мањинама.

Када Немачка, САД, УК и Француска на својим територијама дају државе неким националним мањинама, можда мигрантима са БИ, којима желе да решавају проблем наталитета у Србији, нека нам пренесу своја искуства и дају предлоге шта да радимо са територијом наше државе.

НУПС захтева поштовање Устава Србије и Р1244 и подсећа на велику подршку коју нам на плану очувања територијалног интегритета дају РФ, Кина, Индија, 5 чланица ЕУ и већина држава света са ¾ светског становништва, и још једном позива Председника Вучића да прихвати јавни дијалог са свим релевантним друштвеним чиниоцима у Србији, да не преузима на себе одговорност као појединац за опстанак Србије. НУПС је свој писмени позив одавно послао, сада га и понавља”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!