Прочитај ми чланак

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗВЕЗДАНА РАЧИЋА ветеранима ратова и ратним војним инвалидима

0

Звездан Рачић, ветеран и учесник ратова 1991-1999 обавештава јавност о трибинама које треба да се одрже о Нацрту закона везаном за борце и ветеране ратова. Његово саопштење објављујемо у целини :

„ОБАВЕШТЕЊЕ СВИМ ВЕТЕРАНИМА У КРАГУЈЕВЦУ И ОКОЛИНИ, КАО И ШИРОМ СРБИЈЕ!

У вези нацрта закона који је држава Србија и министарство на челу са министром Ђорђевићем припремила, а који је директно усмерен против интереса бораца, ратних војних инвалида и чланова њихових породица, позивам све ветеране на нивоу града Крагујевца и околине, да се припреме и изађу на јавну расправу поводом тог накарадног нацрта закона који нам подмећу као кукавичје јаје.
Иначе, нацрт закона никад није био гори, и њиме ће нам срозати статус у друштву и егзистенцију више него што су икада успели!?! Направили су такав закон да у сваком случају борци губе!?!

Ако га усвоје губимо све што иначе по закону и по правди бога заслужујемо, а ако успемо да га оборимо опет губимо, а они добијају, јер опет нећемо имати закон који нам итекако треба, и којим би колико толико поправили свој статус у друштву, и сачували егзистенцију наших породица и нас самих.

Зато позивам све ветеране да се појавимо у што већем броју, иначе никада ништа нећемо моћи ни да добијемо ни остбаримо што се закона тиче. Немојте се уздати у другога јер они баш то и очекују. Очекују неслогу коју нам стално пласирају на многе начине, да се између себе цепамо и разједињујемо, што као резултат њима даје могућност да манипулишу са нама!?!

Такође је битно да се свако од нас колико толико спреми, прочита неко слово закона, и види шта покушавају да нам подметну! уколико нисте способни ни за то, бар се појавите дајте подршку браћи која ће изаћи да бране ваше и интересе свих нас заједно.”

Трибине за јавну расправу ће бити организоване у следећим градовима:

13. мај, ВРАЊЕ Скупштина Града Врања, 11.00 часова

13. мај, ЛЕСКОВАЦ Скупштина Града Лесковца, 17.00 часова

15. мај, КРАГУЈЕВАЦ Скупштина Града Крагујевца, 12.00 часова

17. мај, УЖИЦЕ Скупштина Града Ужица, 12.00 часова

20. мај, СЈЕНИЦА Скупштина Општине Сјеница, 12.00 часова

20. мај, КРАЉЕВО Скупштина Града Краљева, 18.00 часова

23. мај, СОМБОР Скупштина Града Сомбора, 11.00 часова

23. мај, ЗРЕЊАНИН Скупштина Града Зрењанина, 17.00 часова

27. мај, НОВИ САД Скупштина Града Новог Сада, 12.00 часова

29. мај ЗАЈЕЧАР Скупштина Града Зајечара, 12.00 часова

31. мај БЕОГРАД Градска управа Града Београда (сала бр.2, сутерен), 12.00 часова

3. јун НИШ Скупштина Града Ниша, 12.00 часова

ЈОШ ЈЕДНОМ ПОЗИВАМ СВЕ БОРЦЕ ДА ИЗАЂУ И ПОЈАВЕ СЕ У СВОМ ИЛИ НАЈБЛИЖЕМ ГРАДУ, КАКО БИ СВИ ОВИ КОЈИ РАДЕ ПРОТИВ НАС ВИДЕЛИ ДА СА НАМА ВИШЕ НЕ МОГУ ДА МАНИПУЛИШУ! КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!!!

Борац/ветеран Звездан Рачић Учесник ратова 1991. – 1999.“

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!