Прочитај ми чланак

НЕМАЧКИ СКАЈ: Лука је потписао за Реал Мадрид! Плата 10.000.000 евра и уговор …

0

Информацију о томе да је Реал Мадрид завршио посао око довођења нападача Ајнтрахта из Франкфурта лансирао је шпански Ас још 4. маја. Сада је нову вест под вињетом ексклузивно лансирао и немачки Скај. И поново подигао фудбалску Европу на ноге.

Према њиховим информацијама, млади српски нападач је већ потписао уговор с највећим светским клубом на пет година. Немци иду тако далеко и толико су сигурни у своје изворе, па тврде да ће Лука Јовић на годишњем нивоу имати плату од чак 10.000.000 евра. Истина, у бруто износу.

Уговор Луке Јовића и Реал Мадрида трајаће пет година (Ас је имао информацију о шестогодишњем уговору), што значи да ће укупно инкасирати 50.000.000 евра. Истина, због великих пореских стопа у Шпанији, српски нападач ће моћи да рачуна на чисту зараду од 25.000.000 евра, али и то није лоше, зар не…

Такође, може се чути и да ће Лука Јовић, први српски играч у Реал Мадриду после Перице Огњеновића, на Бернабеуу имати растући уговор. Годишња плата ће му сваке година бити већа за 250.000 евра. Неће имти бонусе за голове и асистенције, јер то није пракса Реал Мадрида. Како се још може чути, Лука Јовић би могао да буде и значајно богатији уколико у дресу Реал Мадрида освоји Примеру или Лигу шампиона.

Немачки Скај пише и да ће Ајнтрахту припасти и обештећење од 60.000.000 милиона евра. Од поменутог трансфера Бенфики ће припасти 12.000.000 евра, а на зараду ће моћи да рачуна и Црвена звезда на основу тренинг компензације.

Реал Мадрид би већ наредне седмице могао и званично да потврди трансфер Луке Јовића.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!