Прочитај ми чланак

ЈАДНО И БЕДНО! Албанци подметнули слике са п*рно сајта да Србију оптуже за геноцид 18+

0

Чланица парламента лажне државе Косова Фљора Бровина данас је изнела неосноване и стравичне оптужбе кад је показала фотографију за коју тврди да се на њој виде српски војници како силују једну Албанку током рата на Косову и Метохији.

Србија Данас је претрагом спорних фотографија на Гуглу открила да се ради о фотографијама које се налазе на страним п*рно сајтовима на којима пише да се ради о силовањима у Ираку. Напомињемо да се спорне фотографије налазе на сајту који садржи експлицитне сцене с*кса, а те фотографије узнемирујуће садржине можете погледати ОВДЕ.

Очигледно се ради о сајту који има садржај који приказује бруталне сцене и силовања, а на основу слика може се закључити да се ради о професионалним глумцима, који на униформама немају никакве ознаке, што није био случај са српксим војницима на Косову и Метохији у спорном периоду.

Бровина, која је посланица владајућег ДПК-а некадашњег вође ОВК Кадрија Весељија, фотографију је показала уочи седнице парламента лажне државе на чијем дневном реду је нацрт резолуције о наводном геноциду који су починиле српске снаге оком сукоба у покрајини и предлог за оснивање „државне комисије“ за формирање неке врсте трибунала за Србе.

На фотографији, коју је показала, види се група мушкараца у униформама, а који силују девојку поред тројице везаних мушкараца који клече и који су присиљени да гледају овај чин.

– Слика је откривена на фото-апарату једног српског војника и потврђује овај страшни злочин – тврди Бровина која наводно није саопштила више детаља о фотографији како би заштитила приватност жртве.

Посланици Скупштине Косова усвојили су данас после ове расправе резолуцију о „геноциду Србије на Косову“.

Преузето са бошњачког сајта
Шиптар нуди 50.000 еура за имена српских војника који на овој слици силују жену с Косова

Ридван Тахири из косовске Дренице, бивши војник Ослободилачке војске Косова, је преко свог Фацебоок профила и хрватског портала Дневно.хр понудио награду за имена српских војника који су 1999., у вријеме најљућег рата на Косову, силовали једну његову сународњакињу, преносе медији.

За овај случај јавност је дознала када је у фотоапарату једног српског држављанина пронађена ужасна фотографија силовања.

“Као што се види на слици, три српска војника силовала су жену, а иза њих су се видјеле особе на кољенима иза којих је наоружани војник. Те заробљене особе су чланови обитељи несретне жене. Слика је пронађена на апарату српског војника”, казао је Ридван и додао:

“Лично дајем 50.000 еура особи која би ми открила имена и адресе ових силоватеља. То је све што требам”, казао је узнемирени Ридван Тахири.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!