ЈЕЗИВ СНИМАК: Полицајац пуца у жену која виче да је трудна

0

Шокантан снимак фаталног обрачуна америчког полицајца и 45-годишње жене објављен је на друштвеним мрежама. У инциденту је жена смртно страдала.

Инцидент се догодио синоћ у граду Бејтауну у Тексасу.

На снимку се види како се жена и полицајац рву, а она се опире док он покушава да је ухапси. Полицајцу виче да је пусти јер је трудна, а након тога снимак се зацрни и чују се пуцњи.

Наиме, полицајац је према жени испалио неколико хитаца, од којих је један био смртоносан. Након што је видео-снимак објављен на интернету, огласила се и локална полиција.

„Још је рано било шта говорити, но истрага је засад показала да је један наш искусни полицајац патролирао насељем на путу Гарт када му је пришла 45-годишња жена коју је знао одраније и знао је да против ње имамо отворене налоге за хапшење. Полицајац је покушао да јој стави лисице, но она му је узела електрошокер и употребила га на нашем службенику. Он је због тога био присиљен да употреби службено оружје и испалио је неколико хитаца, од којих је најмање један погодио жену“, објаснио је шеф полиције Стив Дорис.

Иако у полицији оправдавају његов поступак, многи сматрају како је реакција полицајца била непотребна и да полицајац треба да буде кажњен због онога што је учинио.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!