Прочитај ми чланак

ЂИЛАС: Разлика између СНС и опозиције је 3%

0

Агенција „Фактор плус“ објавила је данас резултате свог најновијег истраживања. По тим резултатима СНС подржава 55% грађана, Савез за Србију 10%, а Социјалисте 9,8%.

Наравно не треба трошити речи на то да су истраживања жестоко монтирана и да немају никакве везе са стварности, али исто тако не треба заборавити ни чињеницу да ни сами избори немају баш пуно додира са стварним мишљењем грађана Србије, јер оно што се у последњих 7 година одржава код нас, далеко је од било каквих фер и поштених избора.


На ова истраживања реаговао је један од лидера Савеза за Србију, Драган Ђилас, који је на свом твитер профилу објавио сасвим другачије бројке.

Оно што остаје нејасно јесте одакле долазе ови подаци, као и шта значи „Удружена опозиција“.

Свакако да Српска Напредна Странка нема убедљиву подршку народа те да је број незадовољних грађана Србије из дана у дан све већи, али коме они заиста могу дати свој глас?

Да би Александар Вучић и његов режим пао са власти, није довољно да већина буде против њега, него за неког другог, а тренутно нема индикација ко би тај кандидат могао да буде.

У сваком случају у року од пар дана биће и коначна одлука владајуће странке о идућим изборима, а по свему судећи они ће бити одржани крајем јуна, па ћемо најбоље видети како ће се опозиција за њих спремити и који проценат може да освоји.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!