Прочитај ми чланак

ПОТРАГА ЗА ОСОБОМ која пуца на пролазнике у Новом Саду; Грађани лепе плакате

0

Новосадска полиција од петка покушава да идентификује особу која из ваздушне пушке пуца на пролазнике на Булевару Јаше Томића, близу угла са улицама Краљевића Марка и улице Саве Љубојева.

Због задобијених повреда је према информацијама до сада најмање једна особа морала да се јави у Ургентни центар, а очевици наводе да је још неколико људи погођено.

У полицији су нам потврдили да су добили пријаву грађана и да раде на идентификацији и проналажењу починиоца.

Како пише 021.рс, једна Новосађанка која је у петак увече погођена, испричала је да је шетала са ћерком, када је погођена у руку.

„У петак предвече око 20:30 часова шетала сам се Булеваром Јаше Томића, тротоаром, ка улици Краљевића Марка са ћерком, била сам ближа стамбеној згради која се води на улицу Саве Љубојева и која гледа ка Булевару Јаше Томића. Чула сам звук, шиштање и осетила бол у десној надлактици. Нисам одмах схватила шта се дешава, али сам видела да се нешто дешава и код човека који иде иза нас, јер се ухватио за врат. Тада сам схватила да нас неко гађа из зграде и потрчале смо даље и склониле се. Човек који је исто погођен је наставио даље, ваљда не схватајући да га је дијабола погодила. Пошто нисмо успеле да видимо одакле се пуцало, отишле смо право у полицију у Краља Петра, где су све записали и упутили ме у Ургентни, где су констатовали да сам упуцана из ваздушне пушке“, прича ова Новосађанка, која је 021.рс доставила и фотографије дијабола.

Она је навела и да је наредног јутра прошла истим местом и на тротоару пронашла три метка дијаболе које је предала полицији накнадно.

О томе да неко пуца по пролазницима на углу Краљевића Марка, Булевара Јаше Томића и улице Саве Љубојева, чули су станари у овом кварту, јер се полиција распитивала и трагала за починиоцем, а колико се може чути, било је још повређених.