Прочитај ми чланак

СПРЕМА СЕ ОГРОМНО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА Звезда враћа репрезентативца Србије

0

Он је дрес репрезентације Србије облачио 11 пута, дебитовао је још у мају 2012. године, а последњи пут је играо на стадиону "Луш" против Португала у оквиру квалификација за Европско првенство 2020

Црвена звезда је заинтересована за свог некадашњег играча и репрезентативца Србије, Филипа Младеновића, преноси „МаxбетСпорт“. Поуздани леви бек тренутно игра у пољској Лехији са којим има уговор до лета 2020. године, а обештећење не би требало да буде превисоко.

Младеновић је ове сезоне за Лехију одиграо 37 утакмица у првенству и Купу Пољске и дао је три гола, уз седам асистенција. Он је дрес репрезентације Србије облачио 11 пута, дебитовао је још у мају 2012. године, а последњи пут је играо на стадиону „Луш“ против Португала у оквиру квалификација за Европско првенство 2020.

Филип Младеновић је већ играо у црвено-белом дресу. Он је на Маракану стигао 2011. године из Борца, а укупно је сакупио 42 наступа, уз два поготка. У каријери је играо за БАТЕ Борисов, Келн и Стандард, одакле се преселио у Пољску.

Доласком Младеновића била би значајно појачана конкуренција по левом боку. Остаје отворено питање да ли то подразумева и одлазак Милана Родића, или ће они конкурисати за место у дефанзиви крај леве аут линије.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!