Прочитај ми чланак

ОДРИЧЕ СЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ: Вулин за хитно разграничење и предају Косова

0

Министар одбране Александар Вулин је изјавио да се залаже за што хитније разграничење с Албанцима, употребивши реч „Шиптарима“, јер ће Србија, како додаје, само тако моћи да настави да се бави собом и својим народом.

Рекао је да је то његово лично мишљење и да за тај став неме подршку ни председника ни владе, подсећајући и да Скупштина није никада расправљала о томе.

„Ја сам за што пре и што сигурније разграничење са Шиптарима… Али што пре између нас и њих буде тврда и чврста граница пре ћемо моћи да се бавимо собом и својим народом, а не да се бавимо оним што неосуђени ратни злочинци хоће да раде и оно што раде. И знате, ако сам некад и сумњао да можда нисам у праву – сада када видим да су против разграничења Немачка, Хрватска, Албанија, Шиптари на Косову, делови БиХ, Црна Гора, Северна македонија – ја нема ни једну једину дилему да сам у праву и да је ово добро за српски народ“, изјавио је министар одбране у Врању где је његов Покрет социјалиста, на чијем је челу, ове године обележио Празник рада.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!