Прочитај ми чланак

МИТРОВИЋ: Вучић и Тачи код истих ментора, на истом послу, са различитим задацима

0

Братиславе Николићу, откуд Тачију вила на Брезовици, а теби стан у Београду и два у Будви?

Братислав Николић Браца, апсолутни је председник општине Штрпце – председник је општине и испред српских и испред шиптарских институција истовремено. Уз помоћ свог брата Бранислава, по систему „кључ у руке“ направио је за мање од три месеца велелепну вилу на Брезовици и исту уручио свом личном пријатељу и сараднику Хашиму Тачију.

Можда ништа чудно за широке, умртвљене народне масе у Србији, међутим, иза ове „операције“, крије се још већи скандал и угрожава опстанак више десетина хиљада Срба на подручју Штрпца и Сиринићке жупе.

Ски центар Брезовица познати туристички центар на северозападној страни планине Шаре, који послује у склопу ЈП Скијалишта Србије, Влада Србије у тајности продаје „заинтересованим инвеститорима“. И то не било коме. Иза термина „заинтересованих инвеститора“ сасвим случајно стоје највиши албански службеници Косовске обавештајне службе, на челу са Ганијем Тачијем, ни мање ни више старијим рођеним братом Хашима Тачија и албански капитал из црних фондова.

Срби колаборационисти очито нису гадљиви на прљаве паре албанске мафије, али ништа локални босови не раде без главног боса – Александра Вучића. Свакако, ни овом приликом Браца Николић није могао без знања и сагласности Александра Вучића да уђе у процес продаје Брезовице. Наиме, почетком фебруара 2019. године двојица министара Владе Републике Србије се са Брацом Николићем састају у Косовској Митровици.

Браца Николић у блиндираном џипу, кога добија лично на коришћење том приликом од Ганија Тачија, са пратњом, наоружаним дугим цевима из Штрпца долази на састанак у Косовску Митровицу. На састанку се констатује да је „паметније да док је време треба узети то што „реално“ нуди албанска страна и прода комплекс Брезовица, него да се чека у недоглед и остане се без празних шака, јер ко зна како ће се завршити све око статуса Косова“.

Гарант да ће „српска страна“ имати проценат од продаје, бизниса и профита пословања Брезовице лично је Хашим Тачи, који добија вилу на Брезовици, а гаранцију за добро извршење посла вредну милион евра у некретнинама, банкарским речником речено, (стан у Београду и два у Будви) авансно наплаћује Братислав Николић Браца.

Још једном се потврђује да праћењем токова новца, па макар и најпрљавијег, могу се успешно повезати приче и партнери. Оно што је закључак у овој – Вучић и Тачи су у непосредном контакту или контакту преко поверљивих људи и заједнички су на истом послу, али са различитим задацима под патронатом моћних структура запада.

Први на задатку разарању темеља српске државности, угрожавању опстанка српског народа, распродаји државних ресурса, контроли криминалног дела српске заједнице и стварања осећаја бесперспективности по српски народ за опстанак на Косову и Метохији (алиби Александру Вучићу – све смо покушали у одбрани Косова и Метохије, али је све било против нас, па смо морали да га признамо), а други на заокружењу процеса признања Косова као „независне државе“, контроли албанске мафије на Косову и стварања осећаја у албанској популацији да су за читаву несрећу албанског народа на Косову искључиво криви Срби и све српско – зато смо увели и царину на њихову робу. Ха ха ха…. Смешно, сулудо али нажалост истинито и пали у народу. И један и други партнер у овој игри су под надзором бриселске, вашингтонске и остале белосветске мафије. Како живе српски и албански народ на Косову и Метохији? Зар је то битно… Ха ха ха. Спашавај се ко може и колико може.

Некоме се баш може… Надам се не задуго и да не буде прекасно…

др Предраг Митровић,
члан председништва Српског покрета Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!