Прочитај ми чланак

ЗА ВАСКРС и ПРВИ МАЈ на ЗЛАТИБОРУ ће бити најлепше!

0

Златибор, најпосећенија планина Србије, и ове године за ускршње и првомајске празнике очекује велики број гостију, који ће топло и сунчано време искористити за одмор на "златној" планини. Хотели, агенције, ресторани, забавни паркови и бројне атракције спремно дочекују све госте који планирају да свој пролећни одмор проведу на чистом ваздуху, у нетакнутој природи и уз мноштво садржаја.

Сви локалитети у околини Златибора отворени су за посете. Радно време Стопића пећине је свим данима од 09.30 до 18.00 часова, музеј „Старо село“ Сирогојно отворен је за посете од 09.00 до 19.00 часова, а гости свим данима могу посетити и гостиљски водопад.

Планински центар Торник биће отворен од 27. априла до 05. маја, од 09.00 до 16.00 часова, а свим посетиоцима биће на располагању жичара за панорамску вожњу и боб на шинама.

Сви љубитељи авантуре и адреналина имаће прилику да своје способности опробају у Авантура парку, да уживају у вожњи квадовима, зип лине-у у Љубишу, а љубитељима активног одмора на располагању су обележене пешачке и бициклистичке стазе, школе јахања и изнајмљивање кочија.

Дино парк за празнике припрема Васкршњи карневал и Првомајски маскембал на којима ће и најмлађи и нешто старији посетиоци ужвати у забавном програму и празничној атмосфери.

На само 40 км од Златибора, у Мокрој Гори су познате атракције Шарганска осмица и Дрвенград Емира Кустурице који су такође отворени за празнике.

Хотели на Златибору припремили су празничне пакете и попусте, агенције богат програм излета, а како временска прогноза најављује сунчано и топло време, свим гостима Златибора загарантован је сјајан провод.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!