Прочитај ми чланак

ФК ПАРТИЗАН: Брутална оружана пљачка у Нишу

0

Фудбалски клуб Партизан је објавио саопштење после утакмице против нишког Радничког одигране на стадиону “Чаир“.

Домаћа екипа је остварила победу резултатом 3:1, иако су “црно-бели“ први стигли до предности.

Саопштење преносимо у целости и без редакцијских измена:

“Вечерас се у Нишу обрео провалник. Човек лоших намера. Човек послат са само једним задатком – унизити фудбалску игру и промовисати себе у неславну звезду вечери.

Провалник, извесни Бојан Николић, је вешто посматрао свој плен. Мисао да се нађе у друштву одабраних, који у овој сезони силују ФК Партизан својим безумним и подмуклим одлукама, обузимала га је и помућивала оно што сваки судија мора да има на уму: он мора бити симбол правичности и поштења.

Тек што је Партизан повео и капитализовао знатно сигурнију и офанзивнију игру у пољу током већег дела првог полувремена, провалник је закључио да мора енергичније извршити свој део посла.

Бојан Николић је, перфидно, досудио прекршај након истека продужетка у првом полувремену, при вођству Партизана од 1:0, као да желео да одбије било какву примисао савести и морала.

Наредба помоћном линијском судији, који је заставицом сигнализирао офсјад позицију, да заставицу спусти и призна водећи гол Радничког из Ниша, на почетку другог полувремена, потпис је разбојника Николића над једном од најбруталнијих судијских крађа на стадиону крај Нишаве.

Да ли је на ову разлику у квалитету терена мислио тренер нишког Радничког, Ненад Лалатовић, говорећи да није исти терен у Београду и Нишу, да ли је омиљени и од милоште у Нишу звани „Боки“ вечерас извршио показну вежбу како се ваља обрачунати са Партизаном и у реванш утакмици полуфинала Купа Србије?

Пљачка је тешко дело. А умишљајна пљачка ноћу, пиштаљком, дело којим се под под хитно мора позабавити Фудбалски савез Србије, његови дисциплински органи и друштво у целини. Најоштрије захтевамо адкеватну казну за почињено недело, јер је Бојан Николић само симбол врха леденог брега бешчашћа, неморала, уроте и агресивног специјалног рата против нашег клуба“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!