Прочитај ми чланак

СРАМОТА: Шиптарским аутобусима на Вучићев митинг

0

Недавно је по налогу Вучићеве странке готово свим аутобуским превозницима у Београду било забрањено да превозе организоване туре ка Београду, јер се 13. априла одржавао анти-диктаторски протест. Подсећамо како изгледа када Вучиће себи организује подршку за протест.

Реципроцитет је још једна од собина које одликују диктаторске режиме па тако и овај Вучићев који је још увек актуелан у Србији.

Када пред камерама треба да покаже како има подршку, за Вучића нема препреке. Тако је током своје последње посете Косову и Метохији, септембра прошле године, Вучић преко својих послушника изнајмио на десетине шиптарских аутобуса како би довео што више народа у Косовску Митровицу. Ово је први пут да објављујемо снимак од тог дана.

Лица су била невољна, смркнута, пониженог израза. Јасно је да за сваку своју подршку Вучић мора да плати, уцени или застраши грађане.

Он све то не плаћа својим, већ новцем преосталим од бескрупулозних пљачки грађана Србије. Дошло је време да се грађани организују и овај пут бесплатно помогну Вучићу у најтежој и најболнијој одлуци коју треба да донесе. Да под полицијском пратњом – заувек оде са власти!

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!