Прочитај ми чланак

СКУП „БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ“ У БЕОГРАДУ, затворене улице око Скупштине

0

У Београду ће данас бити одржан скуп у оквиру кампање "Будућност Србије".

Зеленовић: Опсадом Београда режим неће спречити захтеве грађана


Председник Заједно за Србију и један од оснивача Савеза за Србију Небојша Зеленовић оценио је да „режимска опсада“ Београда неће спречити слободне грађане да још одлучније и храбрије затраже слободне медије, дијалог и слободне изборе.

Председник Двери Бошко Обрадовић оценио је у Чачку да људе присиљавају да иду на митинг Српске напредне странке (СНС) у Београду и да је то „крај демократије“.

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да очекује да ће председник Србије и СНС Александар Вучић на митингу у Београду „сахранити могућност нормалног дијалога“.

Које се улице затварају

Полицијска управа за град Београд саопштила је да ће у главног граду саобраћај, због најављеног великог броја учесника скупа у оквиру кампање „Будућност Србије“, који се очекују из свих делова Србије, бити привремено обустављен у више улица.

Са Косова на митинг у Београд кренуло 155 аутобуса

Ка Београду је на митинг „Будућност Србије“ са севера Косова кренуло око 70 аутобуса, а са читаве територије Косова око 155.

Многи су кренули комби превозом или својим аутомобилима, па у Српској листи процењују да би на митинг требало да стигне око 7.500 грађана.

Према сазнањима са терена, аутобуси различитих превозника, међу којима су и власници Албанци јужно од Ибра, више пута су се заустављали како би формирали колону и заједно стигли у Београд.

Из Српске листе кажу да је интересовање за одлазак на митинг било велико, али да је број оних који су планирали да путују за Београд јуче значајно смањен.

Све школе, јавне и здравствене установе у северном делу Косовске Митровице раде без проблема али је видљиво мање присуство грађана и аутомобила на улицама севера Косова.

И Краљевчани се упутили у Београд

На скуп у Београду, у оквиру кампање „Будућност Србије“, кренуло је и више аутобуса и комбија Краљева.

На аутобусима су плакати Српске напредне странке (СНС) са ликом председника напредњака и Србије Александра Вучића.

Они који су кренули ка Београду поручују су да иду на скуп како би пружили подршку политици коју Вучић води:

Бројни аутобуси из Ниша

Наплатна рампа Наис код Ниша радила је повећаним капацитетом како би се убрзао проток бројних аутобуса који су са југа кренули на митинг у Београду.

Сам Ниш је, због скупа „Будућност Србије“, данас „празнији“ за најмање 6.000 људи, колико их је организованим превозом Српске напредне странке, са 10 локација у граду, заједно са градским и општинским функционерима и руководиоцима предузећа до поднева кренуло у Београд.

Гужве у Београду

Због затварања улица око Дома Народне скупштине у центру Београда су се, у јутарњем шпицу, стварале гужве. Извештава Неда Курјачки:

Транспаренти „Одакле вам паре“ поред пута у Кикинди

Чланови Покрајинског одбора Народне странке поставили су данас у Кикинди, поред пута, поруке које су назвали „Знакови поред пута“, а поводом митинга који се одржава у Београду „Будућност Србије“, на који, према писању медија, организовано долазе аутобуси из целе Србије.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!