Прочитај ми чланак

НАПРЕДЊАЦИ У МАЈДАНПЕКУ НАПАДАЈУ МОТКАМА и отимају телефоне

0

Активисти Двери у Мајданпеку брутално нападнути од стране чланова СНС и заменице председника општине Мајданпек Елвире (Дуде) Тоскић – Јовановић када су покушали да забележе мали одзив Мајданпечана на Вучићев београдски митинг

Данас, 19. априла 2019. године, у близини аутобуске станице у Мајданпеку, Др Марко Радуловић и Бобан Тошић изненађени малим одзивом житеља Мајданпека одличили су да, путем фејсбук видео стрима, упознају српску јавност са овом чињеницом.

Када су их малобројни разуларени напредњаци уочили почеле су да им узвикују увредљиве коментаре, а поменута заменица председника општине сурово је насрнула, прво на Тошића, а потом и на Радуловића и отела им је телефоне.

Када је Тошић другим телефоном покушао да настави стрим, један од чланова Вучићеве клике га је више пута по руци ударио држаљом која се користи за заставе и претио му смрћу. Дуда Тоскић је отети телефон Др Радуловића хтела да баци у близини Мајданпека и тек је на интервенцију локалне полицијске станице одустала од ове намере.

Двери најоштрије осуђују овакво понашање и очекују да насилници буду кажњени у складу са законом.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!