Прочитај ми чланак

ДАЧИЋ: Поносни смо на оно што смо урадили за Србију, Вучићу, распиши изборе

0

Министар спољних послова Ивица Дачић је рекао да је коалиција око његове странке са СНС-ом у власти седам година и да је поносан на оно што су заједно урадили за Србију. Вучићу је поручио да више не штити опозицију и да распише изборе, јер их се и сам ужелео.

Дачић је почео своје излагање речима – нећу да певам, полако. „Нисам чуо шта је певао Бора Чорба, не знам да ли је отпевао једну песму која би најбоље легла овима од суботе прошле – Остани, ђубре до краја, а то је дивна песма, истинита“, навео је окупљенима на митингу Будућност Србије.

Поручио бих градоначелнику Зорану Радојичићу и заменику Горану Весићу и Николи Никодијевићу – мали вам је овај трг, треба Београду већи простор за оне који подржавају Будућност Србије, навео је.

„Прошлих недеља смо били сведоци жеље неких политичара који желе преко улице да се дође до власти, државних удара“, сведоци смо упада у институције, одавде су се слале слике да смо нејединствени, рекао је Дачић.

Он је констатовао да ти, који имају подршку америчких медија, немају једно – а то је, како је рекао, народ.

У време наше власти први пут је више земаља повукло признање, у односу на земље које су признале, за разлику од њиховог времена, навео је Дачић. „Данас Србима више нико не сме да прети и да их напада, зато што је Србија данас јака“.

Знају они из опозиције да они немају шансе и то што Вучић још није расписао изборе, доказ је његове одговорности према националним интересима, рекао је Дачић. Он је навео да Вучић тиме штити опозиционаре, замоливши председника да то више не чини, јер се и сам (Дачић), како је рекао, ужелео избора и оваквих говора.

На скупу Будућност Србије данас у Београду су они који воле развијену и просперитетну Србију, оценио је.

Поносни смо на оно што смо урадили за Србију, рекао је Дачић наводећи да седам година раде заједно у интересу земље.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!