Прочитај ми чланак

СЗС: Марко Ђурић да поднесе оставку због хајке на Раду Трајковић

0

Савез за Србију је осудио „хајку и цртање мете на Раду Трајковић“ које, како је наведено у њиховом саопштењу, спроводе режимски таблоид Ало и Марко Ђурић.

Таблоид Ало и Ђурић, како тврди СЗС, износе монструозне лажи о умешаности Раде Трајковић у истрагу о убиству Оливера Ивановића коју спроводи косовско тужилаштво.

screenshot

„Злокобна је сличност између организованог напредњачког прогона Раде Трајковић и сличне операције коју су против Оливера Ивановића спровели исти Марко Ђурић и ТВ Пинк“, пише у саопштењу СЗС.

Они су подсетили да су напредњаци „исто овако медијски блатили и монструозно лагали“ о Оливеру Ивановићу, као и свима другима на КиМ који се не слажу са њиховом политиком.

„Након тих прогона и лажи, Оливер је убијен од стране људи који су још увек ван домашаја правде“, пише у саопштењу.

СЗС је упозорио Ђурића и Вучића да ће их сматрати одговорним за сваки даљи корак прогона или било каквог угрожавања Раде Трајковић и да ће по закону одговарати након промене власти, као и за навођење медијских нишана на Оливера Ивановића.

„Иако знамо да Марко Ђурић образа нема, тражимо да одмах поднесе оставку због бестидног лагања о вези Раде Трајковић са истрагом о убиству Оливера Ивановића“, закључено је у саопштењу.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!