Прочитај ми чланак

СВИ МОРАЈУ НА МИТИНГ У БЕОГРАД: Неће радити општинари, лекари, инспектори…

0

Запослени у јавним предузећима, здравственим, образовним, пореским установама сутра ће организованим превозом доћи на велики митинг СНС-а.

Све је спремно за, према најавама власти, највећи политички скуп у овој деценији на коме ће се према очекивањима председника Србије Александра Вучића скупити више од 150.000 људи.

За разлику од прошлонедељног скупа опозиције коме је према различитим проценама присуствовало од 40.000 до 100.000 грађана, који су дошли о свом трошку, на скуп власти сви ће бити довезени организовано, аутобусима, из целе Србије, а уз то су им обезбеђени сендвичи, вода и дневница. Према неким информацијама накнада за долазак у Београд је од хиљаду до две хиљаде динара, али ту информацију нисмо успели да потврдимо.

Из више извора сазнајемо да су радници из јавних установа и државних институција под притиском да са породицом крену на овај скуп под претњом отказом. Опозиција им поручује да то не чине, а уколико добију отказ, имаће бесплатно заступање адвоката пред Судом.

С обзиром на то да је сутра радни дан, грађани који морају да завршавају важне обавезе у државним институцијама не треба да се изненаде ако то не буду могли да заврше, јер ће велики број запослених морати на „оправдано“ путовање у престоницу, о нашем трошку.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!