Прочитај ми чланак

КОЛАРОВ КАО БОДИРОГА: Покренута прича о повратку – Партизан или ФСС?

0

Капитен наше репрезенатције пред улазак у завршну годину уговора спреман и на смањење плате у Роми

Александар Коларов би, према писању Газете дело спорт, могао да крене стопама Дејана Бодироге који је дрес Роме заменио фотељом у Кошаркашком савезуи Србије. У тексту се каже да би Коларов највише волео да продужи уговор са Ромом до 2021. године и да се онда врати у Београд, где би имао две опције: да заврши каријеру играјући још једну сезону у Србији (највероватније у Партизану) или да ускочи одмах у фотељу, директорску у Партизану или руководилачку у ФС Србије, где га неки већ виде, пише Газета, као будућег предсеника те организаицје.

Лист наводи да је Коларов прилично помогао Партизану, јер је захваљујући његовом посредовању са менаџером Серђом Бертијем клуб из Београда избегао избацивање из европских клупских такмичења. Партизан је остао дужан, по писању Газете, 250.000 евра за трансфер Стефана Савића у Манчестер Сити и италијански фудбалски агент се обратио ФИФА за наплату својих потраживања. Коларов је у тој ситуацији показао да има профил будућег руководиоца на високом нивоу.

Иначе, у тексту под насловом „Коларов против табуа Интер. И у његовој будућности…” се подсећа да леви бек Роме има негативан скор против Неразура. На девет мечева у којима је наступао против тима из Милана у Серији А Коларов је забележио три ремија и чак шест пораза. Међутим, подсећа Газета, Коларов у својој биографији може да се поноси да је у сезони 2009/2010 био члан тима који је једини „скинуо“ трофеј Интеру: Суперкуп Италије. Коларов и његови клупски другови су победили тадашњи Мурињов Интер, 2:1.

Дефанзивац Ђалоросих је морао да прескочи меч са Удинезеом због картона и биће силно мотивисан, не само да би прекинуо негативну традицију, већ и да би обезбедио себи продужетак постојећег уговора који истиче 2020. Коларов мора у финишу сезоне да покаже да је и даље боље решење за тим Роме од Луке Пелегринија који игра на позајмици у Каљарију и од бека Фјорентине Кристаијана Бирагија на кога је Рома бацила око. Колико је Александрова жеља да остане у Вечном граду велика говори и чињеница да је спрски фудбалер спреман да, како се то каже у жаргону, размаже део своје загарантоване плате за 2019/2020 и на следећу сезону 2020/2021.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!