Прочитај ми чланак

ОПОЗИЦИЈА МАТИРАЛА ВЛАСТ: Оно што спремају за петак горе је од блокада путева

0

Опозиција у петак евидентира одсутне са радних места и нуди правну помоћ онима који не пристану на уцене СНС

Овај пут, као и за све скупове Александра Вучића до сада, се врши страшан мобинг над запосленима у локалним самоуправама широм Србије које СНС директори и руководиоци, због испуњавања квота добијених из централе СНС, приморавају да у петак напусте своје радно место и дођу на Вучићев митинг у Београд, стоји у саопштењу прес-службе Савеза за Србију.


Запослени на уговор и привремено-повремене послове су највише мета ових притисака и, иако разумемо да су у страху за сопствену егзистенцију, позивамо их да одбију ову принуду која представља кршење закона, злоупотребу положаја у страначке сврхе и трошење новца свих грађана за интерес једне странке. Свима њима нудимо правну помоћ у случају даљих притисака или одмазде СНС због одбијања да напусте радно место.

У петак 19. априла, организатори протеста 1 од 5 милиона заједно са Асоцијацијом слободних одборника, евидентираће све који напусте радно место у локалним самоуправама због одласка на Вучићев митинг и све функционере који у петак у току радног времена буду у служби СНС и приморавају друге на исто поступање, закључује Савез за Србију.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!