ВУЧИЋ ПРИПРЕМА ТЕРЕН: Србију чека тежак период, тражиће пуно признање Косова

0

Србији следи изузетно тежак период, од нас ће се ње тражити признање пуне независности и територијалне целовитости Косова и Метохије, рекао је данас председник Србије и СНС Александар Вучић на седници Главног и Извршног одбора странке у проширеном саставу.

Он је такође пренео да у Берлину очекује захтев за неким новим форматом разговора о КиМ, а да при томе Срби не добију ништа, а Албанци добију независност.

– Али, по цену, која је треба да платим, нећу пристати на дијалог без претходног укидања такси – рекао је Вучић.

Подсетио је да нема шта Албанци нису урадили против Срба и Србије – нису испунили Бриселски споразум, ни кључну тачку о формирању ЗСО, увели су таксе супротно свим међународним законима, донели платформу против разговора којом Србија мора да буде понижена, разорена и да призна Косово…

– Последњих недеља европски представници долазе у Београд и позивају ме на различите састанке на којима инсистирају да ми нешто урадимо да „одобровољимо“ Албанце па да они укину таксе. И ви станете, не верујете, а онда почињу лажне приче о катастру и дипломама, којима су опет варали Србију без обзира на наше лоше преговарање – рекао је Вучић.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!

Оставите одговор