Прочитај ми чланак

БАБИЋЕВ ВОЗАЧ НА САСЛУШАЊУ због удеса објаснио „да се замислио“

0

Београд -- Возач "Коридора Србије", окривљен да је изазвао саобраћајну несрећу код Дољевца, на саслушању изјавио да је "до несреће дошло јер се замислио" сазнаје Блиц.

Возач Дејан С. (35), који је окривљен за изазивање те несреће, саслушан је у тужилаштву, где је рекао да није био уморан и да се претходне ноћи наспавао.

„Иако је већина помислила да је заспао, Дејан С. је на саслушању испричао да није то у питању, већ да се замислио. Сведочио је да није био уморан, да је претходне вечери заспао у дневној соби већ у 7 по подне, и да се пробудио рано ујутру и кренуо по Бабића на пут. Успут су стали на пумпу да Бабић купи кафу и доручак“, изјавио је извор Блица.

Несрећа се догодила 31. јануара, а возачу Дејану С. је било одређено задржавање до 48 сати. Најпре је саслушан у Основном тужилаштву у Нишу, а после саслушања тужилаштво је, због сумње да је починио тешко дело против безбедности саобраћаја, предложило притвор.

Ипак, судија за претходни поступак Основног суда после саслушања није нашао да стоје разлози које је тужилаштво навело за одређивање притвора и пуштен је да се брани са слободе, наводи Блиц.

У међувремену, саслушан је и Бабић, који је рекао да је у току вожње заспао.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!