Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Вучић очигледно жали што није било насиља, тужићемо га за увреде

0

Понашање представника власти је у последњих неколико дана постало крајње ненормално и ми изражавамо озбиљну забринутост за све њих, али и за све грађане ове земље који постају таоци њихових сулудих идеја и изјава.

Након најаве штрајка глађу, након упада чланова СНС у локалне скупштине широм Србије, након што им се због свега тога смејала цела Србија и након што су урадили све оно за шта оптужују опозицију, поново су се вратили на етикетирање и мржњу. У јучерашњој изјави Александар Вучић нас је поново назвао фашистима, али овај пут, замислите, зато што нисмо изазвали насиље на протесту.

Он је био видно разочаран зато што на протесту никаквог насиља није било и чак је нервозно и сумануто позивао опозицију да учини неко насиље, оптужујући нас да смо „бабе“ јер нисмо насели на његове провокације. Сматрамо овакве испаде веома неодговорним, нарочито у тренутку када је опозиција показала одговорност и позвала на дијалог о испуњењу захтева са протеста.

Поред тога, осуђујемо његове нападе на функционере Двери. Он је за Милована Јаковљевића, малинара и члана Председништва Двери рекао да је „фашистичка битанга“, а за Југослава Кипријановића, такође члана Председништва да је „фашистички заменик фашистичког председника“.

За све ове изјаве очекују га тужбе, а комплетну јавност још једном позивамо да заједно извршимо притисак и не дозволимо да нам људи са ненормалним понашањем уништавају земљу.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!