Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ БРУТАЛНО НАПАО РУСКЕ МЕДИЈЕ: Безобразна лаж је да је на протесту било 50.000

0

За разлику од немачких медија који су јуче и данас "ботовали" за послушика Ангеле Меркел и преносили рачуницу Необјше Стефановића као број демонстраната у Београду, руски медији су истинито писали о великом протесту српске опозиције.

Тако је највећа новинска агенција РИА Новости пренела да је више десетина хиљаде људи у Београду тражило оставку председника Александра Вучића, а о протестима је извештавала и чувена руска ТВ станица – „Раша тудеј“.

Извештаји руских медија су, по свему судећи, разбеснели Вучића, који је данас осуо паљбу по руском „Спутњику“, који се – ето усудио да напише да је на протесту опозиције било бар 50.000 грађана.

Коментаришући јучерашњи протест опозиције одржан у Београду, председник Србије Александар Вучић истакао је да нису тачни наводи Спутњика да се на протесту окупило 50.000 грађана.

„То што је Спутњик рекао је безобзирна и безобразна лаж“, рекао је Вучић.

У исто време, амбасадор Норвешке у Србији и гласноговорник НАТО пакта Арне Санес Бјернстад је отворено „пљунуо“ опозицију у Србији, подржао Вучића и брутално прекршио дипломатске норме због чега би га требало прогласити непожељним у нашој земљи.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!