Прочитај ми чланак

ОДБОРНИЦИ СНС-а “ОДБРАНИЛИ” Скупштину Ниша од Бошка Обрадовића

0

Одборници владајуће коалиције у Нишу, који су се 12. априла закључали у Скупштини града Ниша, одлучили су данас да прекину своје “даноноћно дежурство”.

⁃ Пошто смо осујетили план опозиционих одборника, који су намеравали предвођени Бошком Обрадовићем, и другим учесницима протеста да упадну у Скупштину града и отпочну штрајк глађу, нема више разлога да бранимо скупштинске просторије.Спречили смо их да на тај начин уцењују грађане Ниша- навео је ГО СНС у Нишу.

Група од 35 одборника из СНС, СПС, Покрета социјалиста и ПУПС-а саопштила је да су се на овај корак одлучили зато што је на у петак протесту “1 од 5 милиона” у Нишу говорио Бошко Обрадовић, један од лидера СЗС и покрета и Двери.

Лидер Двери рекао је на протесту да “ СНС одборници бране Скупштину Ниш од упада оних који нису имали намере да упадну”

Иначе, у петак се на протесту “ 1 од 5 милиона” догодио инцидент јер је док је говорио Обрадовић група младића је узвикивали “фашисте”. Редари и полицајци су спречили већи инцидент, јер су те младиће отерали са трга на коме се одржавао протест.

 

Савез за Србију из Ниша оптужио је напредњачки режим да су намерно организовали инцидент на мирном протесту “1 од 5 милиона” и тако показали своју праву природу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!