Прочитај ми чланак

ТОТАЛНИ МЕДИЈСКИ МРАК: Искључују сигнал за мобилни интернет у центру Београда!

0

Како јављају наши репортери и читаоци који са лица места, а потврдили су и говорници на протесту (доказали и медији који преносе уживо попут Србин.инфо), у центру Београда се од почетка протеста непрекидно искључује сигнал за мобилни интернет, како би се спречило да истина о броју протестаната против режима Александра Вучића дође и до оних који нису испред Скупштине.

Због тога је готово немогуће пратити уживо протест јер непрекидно „багује“, а демонстранти веома тешко емитују прилоге са лица места на друштвене мреже и „отворе очи“ Србији о броју људи који се тренутно налазе испред Савезне Скупштине протестујући против режима Александра Вучића.

Такође, станари у центру Београда, чак и кад је шири центар у питању (2 до 3 км од Скупштине) такође имају проблем са интернетом у својим становима од тренутка како си почели протести јер је очигледно да се омета сигнал.

Иначе, МУП је малопре званично саопштио да је на протесту око 7.500 људи (што је значајно увећање од оних 1.200 колико је власт до сада признавала) и да нема никаквих инцидената.