Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР Иван Ивановић: Вучића хвата шизофренија, пашће као Слободан Милошевић

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је председник Српског народног покрета Наши, Иван Ивановић.

Тема емисије је била учешће патритске опозиције Србије у рушењу режима Александра Вучића.

У емисији се још причало и о опозиционом митингу који се одржава у Београду 13. априла, патриотској опозицији која је под контролом Александра Вучића, Војиславу Шешељу и српским радикалима, режимским таблоидима, Миши Вацићу, Чедомиру Јовановићу, Александру Вучићу и његовој сарадњи са албанским политичарима у Приштини (00:01:00); о могућем рату са Албанцима и како о томе извештавају режимски медији, разлици између Слободана Милошевића и Александра Вучића, присутним разликама између СНС-а и СПС-а, Српској напредној странци као секти, шта пре свега желе најсиромашнији људи у Србији и емоцијама, које испољава у јавности, Александар Вучић (00:10:00); о томе како су у унутрашности Србије опозициони протести ослободили људе од страха, полицијском снимању опозиционог митинга у Аранђеловцу, решавању косовског проблема, зашто Александар Вучић мора да оде са власти, потреби да српске патриоте буду прагматичне и политичком активизму деснице (00:19:00); као и о црвеним линијама и ставовима српске деснице, левици у Србији, лажном руском цару којег је доводио у Србију Вослав Шешељ, зашто патриотске снаге, осим Двери и СРС, нису у парламенту Србије, русофиству, руском православљу, Русији и Владимиру Путину, Милораду Додику и плану да Србија да Косово, а Република Српска се припоји Ссрпској држави (00:26:00).

Током емисије се још говорило и о карактеру власти Александра Вучића, о посети Ивана Ивановића Москви, разлици између српских и руских комуниста, руској цивилизацији и Србима као европском народу, европској култури и промени српског народа (00:36:00); о Милану Стаматовићу и патриотским организацијама, 5. октобру и могућностима сарадње између патриота и грађаниста, да ли треба патриота да подрже Бошко Обрадовић у протестима против Вучића и замци другосрбијанске пропаганде по којој су све патриоте за Вучића (00:45:30); као и како су патриоте из Шумадије 5. октобра рушиле Слободана Милошевића (00:50:00).

На крају емисије Иван Ивановић изнео и ставове у вези Слободана Милошевића, Срђану Миливојевићу, функционеру ДС, који је спасио живот Ивану Ивановићу, Небојшу Крстићу, оснивачу „Образа” (00:56:30); као и о ЛГТБ паради у Београду, могућој сарадњи између самих патриота у Србији, могућем протесту испрд БИА и људима који раде у обавештајно-безбедоносним службама (01:00:00), односно о искуству сарадње са СНС, на локалном нивоу, у рушењу „жутих“ и режимском притиску на СНП Наши.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу  ФЕЈСБУК – У ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: ЈУТЈУБ – У ЦЕНТАР  или ступити са нама у контакт: 064/2424123.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!