БОШКО ОБРАДОВИЋ УОЧИ МИТИНГА: Од сутра нема повлачења, идемо до краја!

0

Лидер покрета Двери и председавајући Савеза за Србију Бошко Обрадовић рекао је да ће. после 13.априла, ако се власт оглуши о захтеве народа, кренути општа грађанска непослушност. Он је у емисији "Скенирање" у продукцији ХелмЦаста позвао све који су "против овакве власти" да сутра дођу у Београд.

„Четири месеца смо мирно протестовали и шетали и власт није хтела да разговара. Зато сутра имамо велике демонстрације у Београду. Ако  не испуни захтеве после сутрашњег митинга имамо посебан план. Не могу да откријем баш све да то власт не би злоупотребила“, рекао је Обрадовић.

Он је казао да превозници по Србији отказују превоз за Београд.

„Нама су прихватили Градском одбору у Чачку и онда нам отказали, покварио се напрасно мотор. И послали допис. То је случај и са другима. БИА и инспекције упадају и прете приватним превозницима и људи не могу и не смеју да раде свој посао“, навео је лидер Двери.

Он је казао да је невероватно чиме се све власт служи, али и додао да то неће спречити незадовољне грађане да стигну до престонице.

„Што нас више буде, пре ће пасти Вучић. Сви који више ово не могу да трпе сутра треба да буду у Београду. Ако има воље за сваког ће се наћи место. Овај протест сутра је одбрана државе, слободе и демократије“, поручио је Обрадовић.

 

Говорећи о најављеном штрајку глађу министра Александра Вулина, посланика СНС Александра Мартиновића и заменика градоначелника Горана Весића, Обрадовић је казао да је то „нечувено“.

„То су њихове провокације. Замислите штрајкују у парламенту и Скупштини града баш на та два места између којих ће бити велики народни протест. Па то се граничи са лудилом“, рекао је Обрадовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!