Прочитај ми чланак

ВУЛИН, ВЕСИЋ И МАРТИНОВИЋ ПОЧИЊУ ШТРАЈК ГЛАЂУ:Придружиће им се сви посланици СНС-a

0

Министар одбране Александар Вулин и заменик градоначелника Горан Весић саопштили су да ће ступити у штрајк глађу, јавља Тањуг.

Према писању медија, у томе ће им се придружити посланици СНС-а, предвођени шефом посланичке групе Александром Мартиновићем, као и одборници те странке у Скупштини града Београда.

Горан Весић је рекао да штрајк глађу виде као једини разуман и цивилизован начин на који би се, кажу, супротставили “хулиганизму и насиљу које лидери СзС-а спроводе у Београду”.

Весић у изјави за Тајнуг наводи да недељама агресивна мањина коју чини педесетак људи у организацији Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа “терорише” грађане Београда, уништава градску имовину и спречава да се обављају радови у граду.

“Они то раде јер желе хаос и крв на улицама”, рекао је Весић.

“Не видим други начин да се цивилизовано и разумно одупремо хулиганизму дела опозиције, који ометају радове у центру Београда, уништавају имовину грађана и терају инвеститоре из нашег града, осим да започнемо штрајк глађу. Како ми у Граду, тако одборници Скупштине града и градских општина”, навео је Весић.

Како је рекао, желе да скрену пажњу домаћој и међународној јавности на, према њиховим речима, “терор који Обрадовићеви фашисти спроводе у Србији”.

Весић је додао да се никада није догодило да управа града ради, модернизује и развија Београд, а да се опозиција томе противи рушећи и терајући инвеститоре.

“Јасно је да они то раде да би овој земљи било горе. Зато је наша одлука да започнемо штрајк глађу једини цивилизован начин на који ћемо показати да је њихово понашање недопустиво”, рекао је Весић.

Раније данас Информер је објавио да ће и министар одбране Александар Вулин сутра ступити у штрајк глађу.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!