Прочитај ми чланак

ЧОВЕК ЛЕГАО пред колоном шетача на протесту, позирао за режимске медије ВИДЕО

0

У тренутку када је протестна колона кренула од Владе ка Теразијама, један мушкарац је легао на асфалт у улици Кнеза Милоша и одбијао да се помери. Режимски медији су то одмах забележили, његова фотографија ће осванути и на сутрашњим насловницама појединих Вучићевих таблоида, а он ће бити представљен као "претучена жртва фашистичке опозиције и фашистички настројеног дела народа који би да смени Вучића".

Младићи су му прилазили и покушали да га подигну, али се он упорно враћао у лежећи положај.

Обезбеђење протеста је потом преусмерило колону која је требало да иде у том правцу, упитали су човека да ли је потребно да позову Хитну помоћ.

Он је на то одговорио да је добро и да својим гестом – брани Србију (ваљда од сиромашног, пониженог и обесправљеног народа).

Ипак, гест овог мушкарца је чак надмашила бака-ботица, која је као цивилно лице у сред Градске скупштине физички насрнула на одборника Марка Бастаћа и препречила му пут, иако му је посета Градској скупштини у опису посла за који прима плату, из касе Градске скупштине… Погледајте аутентичан видео снимак

Док је овај мушкарац лежао пред колоном шетача, Жељко Пинк Митровић је правио журку и громогласном музиком (поставио огромне звучнике испред зграде мимо закона) узнемиравао пацијенте у оближњој болници „Драгиша Мишовић“ и све станаре около, а Вучић му је послао и непрегледне колоне возила Жандармерије, чак и полицијску коњицу, да бране Пинк од грађана као устреба. Ипак је то Пинк, није тамо неко Косово, пардон северни део Митровице, а Метохију власт одавно не спомиње.