Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Ауто-пут није полигон за бахаћење функционера СНС

0

Српски покрет Двери саопштио је данас да ће правду и једнак третман за све градјане тражити на све начине, па ако треба и блокирањем аутопута.

„Ми само тражимо једнаки третман за све и правду за Станику Глигоријевић чија породица заслужује да зна ко је био на месту возача у тренутку несреће (на наплатној рампи у Дољевцу). Као што тражимо да се реше и друге афере попут нелегалне градње на Панчићевом врху, порекло новца којим је (министар одбране Александар) Вулин купио стан, порекло 300.000 евра које је отац министра (Небојше) Стефановића носио у торби, случај Савамала и друго“, наводе Двери у саопштењу.

Они оценују да су институције у Србији одавно блокиране и да их је блокирала „бахатост и безобразлук СНС и њених функционера“.

Двери су поставиле питање министарки саобраћаја Зорани Михајловић како то да је могло да се у другим случајевима „експресно“ објаве снимке камера, за потребе напада на опозицију, а када се ради о нечему што је у вези са функционером СНС, онда се снимци не појављују.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!