Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР Др Рајнер Ротфус: Тражим, као Немац, опроштај од Срба!

0

Гости медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, били су немачки универзитетски професор др Рајнер Ротфуз, мирировни активиста и кандидат за посланика на изборима за ЕУ парламент, који се одржавају у мају ове године и преводилац, представник српске дијаспоре у Немачкој др Милица Радуловић

Тема емисије је како српски и немачки народ могу успешно да сачувају своју сувереност, се одупру глобалистичким елитима и створи Европу суверених нација.

У емисији се говорило и о разлозима посете др Рајнера Ротфуса Србији и његовим мотивима да да подршку српскоме народу, о улози НАТО-а и америчке војске, као окупатора Немачке и Србије и шта ће се десити са Србијом ако уђе у ЕУ (00:01:00); као и о глобалистичким елитама и стању демократије у Немачкој, о Евроазијском савезу и важности Србије за уједињавање Европе са Русијом и Кином (00:13:00).

Такође је било речи о покретима које финансирају САД, неопходности да Србија буде неутрална у вези НАТО и ЕУ и албанској мафији (00:18:00); као и о томе колико је немачка јавност упозната са догађањима у вези Србије и јужне српске покрајине Косово (00:23:00), односно о значају независних алтернативних медија и опасностима које доноси са собом међународни тероризам, исламисти, преврати уз помоћ увезених револуција, русофобија и мигранти. (00:24:30).

На крају емисије је и др Милица Радуловић истакла колико је битно да људи поут др Рајнера Ротфуса у немачкој јавности говоре истину, како о дешавањима на Космету, тако и потреби да између Немачке, Русије и Србије буду што чвршће и снажније везе.

Интервју је снимљен у просторијама медијске куће „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд).

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу https://www.facebook.com/centar.medijskakuca/?fref=ts 

и претплатите се на наш Јутјуб канал: https://www.youtube.com/channel/UCP8K-Blhp0osr3jBlxWzMLA … или ступите са нама у контакт: 064/2424123

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!