Прочитај ми чланак

ВОЈСКА ВЕНЕЦУЕЛЕ РАСПОРЕЂУЈЕ С-300! Спремају се за агресију САД и околних земаља!

0

Венецуеланска војска је распоредила више ракетних система противваздушне одбране С-300 у кључној ваздушној бази јужно од Каракаса, саопштио је "Image Sat International" у недељу.

Према овом сајту, венецуеланске оружане снаге активирале су своје ракетне системе С-300 након што су у фебруару завршили њихова војна тестирања.

Као што је приказано на слици испод, “Image Sat” открива путем својих сателитских снимака додатне С-300 системе које су распоређени у ваздухопловној бази “Капетан Мануел Риоса” у држави Гуарисо у Венецуели.

Поред активирања ракетних система С-300, венецуеланске оружане снаге добиле су велику подршку у недељу када су руске ваздухопловне снаге и њихово војно особље стигли у земљу. Остаје нејасно колико ће руска војска бити активна у Венецуели, јер упркос протестима и спорадичном насиљу, није било неког снажнијег покушаја да се свргне Николас Мадуро. Мадуро је у суботу изјавио да су безбедносне снаге недавно уклониле опасност извшења атентата од стране венецуеланске опозиције; међутим, нису дати детаљи.

                            ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!