Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Пинк важнији национални сервис од РТС, једна од шетњи мора ићи до њега

0

Председник Двери и један од лидера Савеза за Србију Бошко Обрадивић изјавио је да је заговорник тога да једна од следећих протестних шетњи „Један од пет милиона“ иде ка телевизији Пинк

Разлог је, како је казао, тај што је Пинк „важнији национални сервис“ од Радио-телевизије Србије.

Обрадовић је гостујући на телевизији Н1 рекао да не ужива у сукобима и пробијању полицијских кордона, али је „мало енергичнији“ од других људи када га неко потцењује.

„Кад осетим неправду, да ме неко прави будалом и потцењује моју интелигенцију онда се буним против тога и то не дозвољавам“, рекао је Обрадовић.

Он је критиковао председника Србије Александра Вучића што не жели да разговара са представницима опозиције.

„Јесу ли ови људи (опозиција) шугави? Не можеш да седиш са представницима свог народа који само мисле другачије од тебе“, казао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао да опозиција жели само слободне медије и фер изборе, уз опаску: „Пази, које насиље!“.

Према његовим речима, оптужују га да је фашиста, али у програму Двери нема ниједног елемента те политичке струје, већ у Српској напредној странци постоји култ водје који је, како је казао, одлика фашизма.

Он је рекао да у СзС-у не постоји сагласност у вези са свим питањима, али странке окупљене у том савезу нису заједно само да би сменили актуелну власт већ „читав коруптивни систем“.

„Мислите да се ја о свему слажем са Драганом Ђиласом и Драган Ђилас о свему са Бошком Обрадовићем? Нараво да не, али као озбиљни и одговорни људи разговарамо о свему“, рекао је Обрадовић.

Он је поновио да је „предуслов свих предуслова“ минимум шест до девет месеци слободних медија, па ће онда СЗС изаћи на изборе.

„У овом тренутку, када нема шест до девет месеци слободних медија, нема учешћа на изборима“, рекао је Обрадовић и поручио: „Сви на улице“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!