Прочитај ми чланак

ЈАЊУШЕВИЋ: За 13. април постоји план, нећемо одустати док Вучић не оде!

0

Посланик у Скупштини Србије и члан Председништва Двери Марија Јањушевић, гостујући у емисији “Скенирање” у продукцији Хелмкаста рекла је да није масон и навела да јој се то "потура" због тога што Двери, а посебно она активно указују на чињеницу да је по среди "велеиздаја" Александра Вучића и предаја Косова И Метохије. Она је навела да је преписка која је стигла у јавност "приватна" и да се нико не пита како је неко злоупотребио њену приватну преписку.

– Потпуно је бесмислена прича да сам ја на листу Двери доспела тако што су, наводно масони то платили, нико и ништа није платио – рекла је Јањушевић.

На констатацију да су о томе говориле и њене страначке колеге од којих је један, Срђан Ного, понео дисциплинску пријаву, Јањушевић је казала да то није удар само на њу, него на Двери и да треба видети шта је позадина мотива тих људи који се уместо озбиљном политиком и причом о Косову баве “небитним стварима”. 

Она је навела да су се тиме да ли је она била у масонима или не бавили само режимски медији и навела да је објава приватних преписки кривично дело.

Она је рекла да је за 13. април најављено велико окупљање у Београду, опозиција има план и да се неће завршити само шетњом, да су грађани спремни да истрају у захтевима за смену Вучића. Она је истакла да је занимљиво да је многима промакла изјава председника Србије да ће “омладину која одлази заменити мигрантима” и запитала да ли је то Србија какву желимо.

– Ко је Вучићев слуга у опозицији сам ће се показати. Има оних који му свесно или несвесно помажу нападима на Двери. Сигурна сам да ће се показати с временом ко је из опозиције Вучићев пион – рекла је Јањушевић.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!