Прочитај ми чланак

ДСС: Вучићу, одустани од политике предаје Косова и Метохије

0

„Постављање споменика "Александар Вучић - последња НАТО ракета" у облику пројектила и налив пера у парку испред зграде председништва веома је узнемирило министре Небојшу Стефановића и Александра Вулина.

Постављањем овог споменика на годишњицу НАТО агресије Демократска странка Србије још једном је упозорила јавност да се посао започет пре тачно 20 година НАТО ракетамаданас жели окончати потписивањем правно обавезујућег споразума са Приштином којим би се признала сецесија Косова и обесмислиле жртве пале у одбрани земље 1999. године.

То је истина која је Вучићеве гласноговорнике Стефановића и Вулина нагнала да реагују уобичајено нервозно, заменом теза и понављањем неистина и бесмислица којима ни у једном тренутку нису оспорене тврдње Демократске странке Србије, јер то и није могуће.

Није могуће оспорити да залагање за разграничење са Албанцима представља заправо признање сецесије Косова у целини или претежном делу територије јужне српске покрајине и да ту политику отворено води Александар Вучић, најгрубље кршећи, по сопственом признању, Устав Србије. Није могуће оспорити ни чињеницу да би остварење политике разграничења оставило барем 90% покрајинске територије, међу којом и подручје карауле Кошаре, у оквиру тзв. независног Косова. Ако то није доказ да се води политика којом се, између осталог, обесмишљавају српске жртве и остварују циљеви НАТО агресије – онда не знамо шта јесте.

Управо је указивање на ову чињеницу био циљ постављања споменика „Александар Вучић – последња НАТО ракета“ који уједно представља и упозорење: последњи је час, господине председниче, да одустанете од политике предаје Косова и Метохије односно чина велеиздаје!”

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!