Прочитај ми чланак

ЛИЦЕМЕРНО: НАТО жртве користи за контрамитинг; Вучић 24. марта 2016. довео Шредера

0

Пре три године на овај дан, док се грлио са Шредером, Председнику Србије није падало на памет да се сети имена убијене српске деце. Све време, саветник напредњачкој власти је још један заговорник НАТО бомбардовања - Тони Блер, који и даље није одговарао за злочине над српским народом. Такође, све време у Министарству одбране Србије ради канцеларија НАТО пакта.

За последњих шест година, власт на челу са Александром Вучићем организује највећу церемонију сећања на жртве НАТО агресије 1999. године. Неко ће рећи – ред је, ипак се обележава 20 година од великог злочина који је почео 24. марта.

Ипак, шта је спречавало Вучићев режим да и претходних година на овако дирљив и свакако примерен начин, али и путем агресивне кампање у својим медијима, подсети српски народ на НАТО злочине? Зашто тек сада?

Пре само три године, Вучић је на велики митинг Српске напредне странке 24. марта у Београду довео Герхарда Шредера, једног од највећих предводника НАТО бомбардовања тадашње СР Југославије. Тада му није падало на памет да се сети свих имена убијене српске деце.

Све време, саветник напредњачкој власти је још један заговорник НАТО бомбардовања – Тони Блер, који и даље није одговарао за злочине над српским народом.

Све време у министарству одбране Србије постоји канцеларија НАТО пакта.

Све време припадници НАТО уживају имунитет у Србији и неће кривично одговарати без обзира на то какав злочин почине на територији наше земље.

Све време Вучић и Ана Брнабић (уз сервилност НАТО пакту) не желе да припадницима Српско-руског хуманитарног центра доделе дипломатски статус.

 

Не треба заборавити ни како је Вучића миловао Бил Клинтон (налогодавац бомбардовања) јер је уплатио милионе долара за председничку кампању Хилари Клинтон.

И на крају, све време Александар Вучић се залаже за „разграничење на Косову и Метохији“, што је ништа друго до издаја земље, кршења Устава и пљување по свим херојима са Кошара и осталим жртавама НАТО агресије.

Дакле, лако се може закључити да церемонија сећања на НАТО жртве која се у недељу увече одржала и Нишу, нажалост није ништа друго до још један контрамитинг Александра Вучића, са циљем да послужи за подизање посрнулог рејтинга великог вође, који се суочава са све већим народним незадовољством.

Док лажно нариче над српским жртвама, режим наставља да спроводи све потезе које смо навели у горњим пасусима. На страну што је велики број запослених Нишлија у државним установама добило наређење – долазак на церемонију или отказ.