Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – ДАМЊАН КНЕЖЕВИЋ Сви на протест – да избацимо НАТО канцеларију из Владе

0

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”, Дамњан Кнежевић.

Тема емисије је била антиНАТО скуп испред Генералштаба Воске Србије, који се одржава у недељу, 24. марта, од 17:00 ч. и однос режима Александра Вучића према српским патриотама.

У емисији се говорило и о реултатима државне комисије која је доказала да у Србији имамо пораст малигних болести због НАТО бомбардовања Србије, отказаној војној паради, учесницима антиНАТО скупа испред Генералштаба Србије, косовском проблему, неопходности да се организују што више патриотских скупова ради одбране Уставе и Косова и грађанским протестима који се организују широм Србије (00:1:00); о петицији ради исељавања НАТО канцеларије из Министарства одбране Србије, претњама СНС српским патриотима, међународној подршци антиНАТО скупу и српским патриотизму, сукобу суверениста и глобалиста у Западној Европи, о великим поплавама, које су 2014.задесиле Србију и свима онима који су тада помогли Србима (00:12:00); о српским навијачима и руским спасиоцима, свађама и сарадњи између српских патриота и ко су патриоте у Србији (00:23:30); као и о ратним ветранима и због чега се режим највише боји патриотске опозиције (00:33:00).

Такође, било је речи и о патриотском скупу за Косово којег је организовао ДСС, неопходностима да политилчка борба у Србији буде мирна, о патриотској одбрани Космета, сепаратизму у Србији, упаду демонстраната у РТС И опозиционом великом митингу, најављеном за 13 април и медијском мраку у Србији (00:39:30); о томе да ли је СНС патриотска странка и гласачима који увек гласају за владајућу странку (00:53:00); као и о говорницима на антиНАТО скупу, који се одржава испред Генералштаба и како Вучић плаши народ са косовским проблемом (00:58:00).

На крају је Кнежевић изнео став и о Сергеју Трифуновићу, игрању српских спортиста у косовским лигама и сепаратизму у Србији (01:04:00), односно о одбрани Устава и Косова и о Европи нација (01:11:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – У ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: ЈУТЈУБ – У ЦЕНТАР ili da nas kontaktirate na 0642424123

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!