Прочитај ми чланак

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ: Ово су Вучићеви провокатори, који су хтели да изазову инцидент!

0

„Откривамо ко су провокатори доведени у Куршумлију по Вучићевом налогу да изазову инцидент: запослени у Општини Дољевац и јавним предузећима”, стоји у саопштењу за јавност Савеза за Србију. У наведеном саопштењу се даље наводи:

„Савез за Србију је добио податке о „грађанима Куршумлије“ који су током говора Драгана Ђиласа на протесту у том граду погрдним скандирањем и вређањем покушали да изазову инцидент. Сукоб са осталим грађанима спречен је само захваљујући правовременој интервенцији полиције. Вучићеви таблоиди Курир, Информер и Ало су известили о догађају тврдећи да су у питању грађани Куршумлије који су се окупили да отерају Ђиласа из њиховог града.

„Грађани Куршумлије“ су људи који не живе у Куршумлији, него у 57 км удаљеном Дољевцу. У Куршумлију су дошли по налогу Александра Вучића, а у организацији још једног СНС локалног шерифа Горана Љубића, председника општине Дољевац.

Љубић је од 2004. председник општине Дољевац, 2014. је ухапшен са још десет особа због злоупотребе службеног положаја којом је буџет општине оштећен за 40 милиона динара. Новембра 2015. тужилаштво у Нишу је одустало од гоњења Љубића који два месеца после тога постаје члан СНС-а.

На слици коју објављујемо налазе се:
у црвеном кругу Бојан Тошић, директор ЈКП у Дољевцу;
у белом кругу Саша Кулић, већник у општини Дољевац;
у наранџастом кругу Влада Спасић, радник општинске управе;
у зеленом кругу Срђан Марјановић, помоћник председника општине Дољевац.

Сви који учествују у оваквим покушајима изазивања сукоба међу грађанима, после пада режима Александра Вучића биће процесуирани у складу са законом.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!