Прочитај ми чланак

ОГЛАСИЛА СЕ: Барбара поново бриљирала?

0

Није јој лако!

На конференцији за новинаре коју је држао министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, новинарка Барбара Животић је прокоментарисала напад на РТС из 2008 године.

Наиме, Барбара је направила поређење а потом се запитала колико је лицемрено тто што лидерима опозиције смета извештавање РТС-а.

Том приликом Барбара је прокоментарисала следеће:

Само да се надовежем студенти који су упали у РТС опет су данас протествовали, па ме занима само колико је лицемрено то што њима, а и Ђиласу и Јеремићу смета досадашње извештавање РТС-а када је на протестима 2008. године убијен Ранко Панић, РТС није о томе извештавао и све је било у реду. Исте те године Алексндар Вучић је пребијен од стране полиције, а РТС није о томе извештавао. Да ли то значи, када њима нешто не одговара онда да се руши РТС, а да је потпуно нормално када се извештава о онима које они мрзе. Ти протести су били много већи, а ови су мизарни у односу на ту 2008. годину“, казала је Барбара.

Међутим, неко је прокоментарисао да ли је на крају свог експозеа имала лапсус МизАрни.

Послушајте снимак па закључите сами:

Подсећамо, после директног укључења у емисију Панорама са протеста који су у центру Београда организовали Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и симпатизери Савеза за Србију, Барбара је постала мета на друштвеним мрежама. На њен рачун ређале су се најпримитивније увреде, али и претње упућене њој и њеној породици.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!