Прочитај ми чланак

НЕЗАУСТАВЉИВИ СРБИН Крајиновић после преокрета елиминисао и Вавринку у Мајамију

0

Српски тенисер Филип Крајиновић пласирао се у треће коло Мастерса у Мајамију, након победе над Станом Вавринком са 2:1 у сетовима.

Није овај меч најбоље почео по Крајиновића, пошто је изгубио први сет резултатом 7:5, након 55 минута игре у највећем граду Флориде.

Пробудио се Крајиновић у наставку и храбром игром почистио Вавринку у другом сету за само 34 минута, па је резултатом 6:2 узео свој први сет.

Све је функционисало добро за српског тенисер у овом сету, док је Швајцарац доста грешио и овакав резултат био је неминован.

Крајиновић, који је 103. тенисер света, имао је брејк заостатка у последњем сету, али је одмах успео да се врати и направи рибрејк. До краја нисмо видели одузимање сервиса, па је победник одлучен у тај-брејку.

Српски тенисер није добро кренуо 13. гем, пошто је Швајцарац повео са 4:1. Међутим, у наредних седам поена добио је чак шест и са 7:5 дошао до великог тријумфа.

Крајиновић ће у трећем колу Мајамија играти против Роџера Федерера или Раду Албота, чији је меч нешто касније на програму.

Раније у току дана пласман даље обезбедили су Данил Медведев, Давид Гофан, Џордан Томпсон, Марко Чекинато, Жао Соуса и Денис Шаповалов.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!