Прочитај ми чланак

УБИЋУ ТЕ БУДЕШ ЛИ МЕ ДАО У НОВИНЕ! Комунални инспектор отворено прети странки

0

На друштвеним мрежама објављен је скандалозан видео снимак. Како пише у опису, комунални инспектор у градској управи града Београда, био је виновник овог инцидента.

Он је мушкарцу (чији идентитет није познат), а који је све време снимао читав догађај, претио да ће га убити, а затим га псовао и опет му претио да ће га убити „ако га буде дао у новине“. 

– Шта је, ја ћу те убити будеш ли ме дао у новине, пази шта ти кажем. Убићу те. Мене 7 година олош малтретира којекаква. Је*бем ли вам мајку, да вам је*ем. Олошу. Ко си ти да долазиш овде? Ко си ти у управу да долазиш да правиш пиздарије? Ко си ти? Је л те послао Игор Ракић, пи*ка ли му материна? Мамицу вам је*ем, мангупаријо једна, па ћеш да видиш. Мамицу вам је*ем, долазите као банда овде. Да ли знаш шта је установа, да ли си дао лилну карту? – викао је инспректор  из градске управе града Београда. 

У једном тренутку чуло се лупање на вратима, а затим мушкарац који снима и који је нападнут како говори: „Мораћете да провалите, господин неће да отвори“. 

Комунални инспектор је звао полцију и рекао: „Молим вас нека неко дође у градску управу, сликају службено лице. У дежурну инспекцију је дошло лице, није се ни представило, тражило име и презиме одавде. Пошаљите патролу“. 

С друге стране врата чуло се лупање, док је човек који снима све време говорио: „Откључајте, човече, откључајте врата“. 

На крају, врата су обијена, а особи која снима речено је да ће доћи полиција, на шта је он одговорио: „Одлично, ја сам и хтео да дође. За ово мора да постоји доказ“.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!