Прочитај ми чланак

ОБРАЗ: Сваки је Србин Радован!

0

Поводом изрицања срамне и дубоко неправедне пресуде Хашког трибунала Радовану Караџићу, чланови Образа извели су акцију „Сваки је Србин Радован”, испред Министарства спољних послова Републике Србије.

У оквиру акције затражено је да се Министарство обрати Русији и Савету безбедности УН (као оснивачу Хашког трибунала) са захтевом да се покрене поступак поништења пресуде Караџићу, али и другим неправедно осуђеним Србима.
 
Ова и оваква пресуда, којом је још један Србин осуђен на доживотни затвор, доказ је да западни центри моћи и даље системски раде против Срба и Србије. Радован Караџић је творац Републике Српске, која је била на удару 90-их година, као што је сада на мети наших непријатеља и овдашњих издајника Косово и Метохија.
Управо зато, недопустива је било каква „подела” или тзв. „разграничење” којим би се Србија одрекла 97% Косова и Метохије, а Срби трајно били означени као „праведно кажњени” кривци за све несреће на тлу бивше Југославије.
Докле год постоје Срби и Србија, истински родољуби ће бити захвални и молиће се Богу за људе попут Радована Караџића, Ратка Младића и других бораца за слободу.